Bodrum Son Dakika Yangın / Son dakika haberleri: Bodrum'da yangın paniği! Yerleşim ... / Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka.

Son Dakika: Gaziosmanpaşa'da yangın paniği! Dumandan ...
Son Dakika: Gaziosmanpaşa'da yangın paniği! Dumandan ... from foto.haberler.com
Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla milas'ta, bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre;

Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

İşte bodrum yangını son dakika haberleri ve son bilgiler. Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. Çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve yangın sonucu 2 kişi yaralandı. En son bodrum haberleri anında burada. 13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Bodrum'da Yangın - Son Dakika Ekonomi
Bodrum'da Yangın - Son Dakika Ekonomi from foto.sondakika.com
Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. 25 haziran 2020 16:23 son güncelleme: 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Dün dün 20:22 son dakika haberi: Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. En son bodrum haberleri anında burada. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı.

13:20 hem suçlu, hem güçlü. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 29.07.2021 15:33 | son güncelleme : Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.

Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Türki̇ye 31.07.2021, 13:51 31.07.2021, 13:53 soner ki̇raz. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! 29.07.2021 15:33 | son güncelleme :

Son dakika... Bodrum'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler
Son dakika... Bodrum'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler from i2.cnnturk.com
Gelen son dakika haberlerine göre bodrum'da korkutan yangın evlere 5 metre kala söndürüldü, tarım araçları kül oldu muğla'nın bodrum ilçesin de çıkan yangında, zeytin ağaçları, mandalina ağaçları. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı.

Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Muğla milas'ta, bodrum ilçesi sınırlarına yakın meşelik mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü. Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. En son bodrum haberleri anında burada. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri.

Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı bodrum son dakika. Motosikletten düşen genç kız yaralandı.